Lasersnijden is een technology welke een laserstraal gebruikt om materialen met zuivere precisie te snijden, denk bijvoorbeeld aan het maken van pakkingen, onderdelen voor modelbouw tot kunst aan de muur.

Voor de lijst met de te snijden materialen verwijzen wij u graag naar onze lasergraveren pagina. Bij het lasersnijden komt veel hitte vrij. Dit heeft invloed op het gebruikte materiaal. Sommige materialen zullen een verschroeid of een gepolijst uiterlijk krijgen.

Fire Feather Designs biedt u een eenvoudige en betaalbare toegang tot de vele mogelijkheden die lasersnijden biedt.
Heeft u een ontwerp welke als lijntekening (vector formaat) beschikbaar is, dan kunnen wij deze voor u in een gewenst materiaalsoort snijden.

Bestandsformaat

Voor snijden is een lijntekening of vectortekening nodig. Dit vectorbestand moet of een CAD-tekening (.dxf) of Illustrator-tekening (.ai/.eps/.pdf) zijn om te kunnen worden gesneden. Het snijbestand moet aan een aantal voorwaarden voldoen:

  • Alle teksten moeten zijn omgezet naar outlines
  • Gesloten lijnen
  • Geen dubbele lijnen

Wilt u een vrijblijvende offerte ? Stuur ons uw tekening en wij zullen op basis van de snijtijd, de indien te leveren materialen u een offerte toesturen. Beschikt u niet over een vector formaat tekening, geen probleem ook dit kunnen wij voor u verzorgen.