Lasergraveren is een schone oppervlakte behandeling van materialen d.w.z. er is geen enkel contact tussen de machine en het materiaal of product. Zo kan zelfs etenswaren van graveringen worden voorzien. Door middel van een computergestuurde laserstraal wordt met hoge detail logo’s, foto’s, teksten en overige afbeeldingen op diverse materialen permanent aangebracht. Het graveren met behulp van een laser kan op bijna alle materiaalsoorten.

Te bewerken materialen

Materiaal Opties
Glas, glazen, flessen, spiegel Graveren
Keramiek, Marmer, Steen, Leisteen Graveren
Roestvrij staal (d.m.v. markerings-compound) Graveren
Aluminium, Geanodiseerd aluminium Graveren
Overige gelakte metalen Graveren
Acryl, Perspex, Polycarbonaat (Lexan) Graveren en snijden
Karton, Papier Graveren en snijden
Hout, Fineer, Kurk, MDF, Trespa Graveren en snijden
Textiel, Leer Graveren en snijden
Rubber Graveren en snijden
Kunststoffen, Polyester Graveren en snijden
Suikergoed, Diverse etenswaren, Verpakkingsmaterialen Graveren en snijden

Zo kunt u bestaande producten personaliseren, denkt u bijvoorbeeld aan een Zippo, iPhone/iPad, telefoon/tablet hoesjes, spiegels, glas of een fles wijn of een mooie gepersonaliseerde snijplank (beschikbaar in onze webwinkel).

Heeft u een leuk idee of bent u een bedrijf die graag op relatiegeschenken uw logo gegraveerd wilt hebben dan kunnen wij dit voor u realiseren. Voor het graveren van afbeeldingen en/of foto’s is ieder gangbaar formaat door ons te verwerken (.jpg, .png etc.). Voor optimaal resultaat zijn afbeeldingen met een hoge resolutie gewenst. Voor het graveren van logo’s werken wij met lijntekeningen vector formaat, indien u deze niet beschikbaar heeft kunnen onze tekenaars deze voor u maken.

Heeft u een leuk idee ? Informeer bij ons naar de mogelijkheden.